قدرت ضد ویروس شید بعلت استفاده همزمان از دو موتور خارجی بسیار بالا است. در واقع با تلفیق دو موتور نقاط ضعف موتور ها پوشیده شده و نقاط قوت آنها به هم اضافه میشوند. همینطور از آنجایی که هر موتور از روش های خاصی برای یافتن ویروس های ناشناخته استفاده میکند، استفاده همزمان آنها باعث شناسایی بالاتر ویروس های ناشناخته نیز میشود. همچنین مدت زمان بین تولید ویروس و زمانی که ویروس شناسایی می شود نیز کوتاه تر میشود. در آخر ضد ویروس شید شامل سیستم محافظت از یواسبی می باشد که از آلودگی از طریق درایوهای فلش جلوگیری میکند.
هر کدام از این قسمت ها در زیر توضیح داده شده است:
- میزان شناسایی
ضد ویروس شید با استفاده همزمان از موتورهای ضد ویروس قوی (نود32 و آویرا) قادر است درصد بالاتری در شناسایی ویروسهای شناخته شده را فراهم آورد. در زیر آماری از توانایی شناسایی ویروس های شناخته شده که توسط معتبرترین شرکت تست آنتی ویروس (AV-Comparatives) جهان در کشور اتریش به دست آمده را مشاهده میکنید:
لطفا در ادامه مطالب کلیک کنید+دانلود ضد ویروس
سامانه برگزاری آزمون آنلاین، راه اندازی شد.با عضویت در این سامانه می توانید درس دلخواهی از دروس کامپیوتر فنی حرفه ای و کاردانش را انتخاب نموده و بصورت آنلاین امتحان دهید.پس از پایان آزمون می توانید نتیجه آزمون را مشاهده کنید و جوابهایتان را مرور کنید.
جهت ورود به این سامانه بر روی لینک زیر کلیک کنید.یا از بالای سایت آیکن آزمون آنلاین را انتخاب نمایید
شما ميتوانيد در آزمونهاي زير شرکت نماييد. لطفاً يکي را انتخاب کنيد:
- شاخه فنی و حرفه ای - سیستم عامل 2
- شاخه فنی و حرفه ای - مبانی رایانه
- شاخه فنی و حرفه ای - برنامه سازی 3
- شاخه کاردانش - گرایش تصویری - Freehand
- شاخه فنی و حرفه ای - سخت افزار
- شاخه کاردانش - گرایش طراحی صفحات وب - طراحی صفحات وب مقدماتی
- شاخه کاردانش - رایانه کار مقدماتی
- شاخه کاردانش - گرایش طراحی صفحات وب - طراحی صفحات وب پیشرفته
- شاخه فنی حرفه ای - برنامه سازی 2
- شاخه کاردانش - گرایش تصویرسازی - Corel Draw
- کاربر میکس صدا و تصویر
- شاخه کاردانش - طراح امور گرافیکی با رایانه

فکر می کنید اگر یک هکر قصد نفوذ به اکانت شما را داشته باشد، با چند بار سعی و خطا موفق خواهد شد؟
این فهرست ۱۰ مورد از اولین احتمالات یک هکر برای کشف رمز عبور شماست که البته پیدا کردن این اطلاعات هم بسیار ساده تر از آن چیزی است که تصور می کنید: اسم پدر، مادر، همسر، فرزند یا حیوان خانگی شما اولین موردی است که امتحان می شود.
البته همیشه عدد صفر یا یک را هم بعد از آن باید امتحان کرد. چهار رقم آخر شماره موبایل یا کد ملی تان. ۱۲۳ یا ۱۲۳۴ یا ۱۲۳۴۵۶. کلمه password. شهر محل اقامت یا دانشگاهی که در آن تحصیل می کنید یا اسم تیم فوتبال محبوب تان. روز تولد خود، والدین یا فرزندان تان. کلمه god. هدف بزرگ شما در زندگی.
کلمه money و کلمه love. هکرها به دور از هر گونه اصول اخلاقی برای به دست آوردن اطلاعات مورد نظرشان از هر ابزاری استفاده می کنند. تنها مرز و سد نگه دارنده بین فاش شدن و محرمانه ماندن اطلاعات تان رمز عبوری است که انتخاب می کنید و به شما بستگی دارد که این حصار را تا چه اندازه قدرتمند بسازید.
یکی از ساده ترین راه های نفوذ، استفاده از روشی به نام Brute Force attack است. در این روش هکر با استفاده از نرم افزارهایی که در دسترس همه قرار دارند و شما هم می توانید با مراجعه به وب سایت
insecure.org یک فهرست ۱۰تایی از نمونه های رایگان آن را ببینید به اکانت شما نفوذ می کند. حال چطور ممکن است که کسی بتواند اکانت من را هک کند و به رمز عبورم دست پیدا کند؟
شیوه کار من به عنوان یک هکر می تواند این باشد: نخست اینکه احتمالا از یک رمز عبور مشترک برای اکانت های زیادی استفاده می کنید. یا اینکه برخی از وب سایت ها مانند سایت بانکی تان یا VPN اتصال به اداره تان از امنیت قابل قبولی برخوردارند. پس هکر خبره ای مانند من اصلا وقت خود را برای آن تلف نمی کند.
به هر حال وب سایت های دیگری مانند فروم ها، سایت های ارسال کارت تبریک و سیستم های خرید آنلاین وجود دارند، که شما همیشه به آنها مراجعه می کنید و خوشبختانه آنها از امنیت پایین تری برخوردارند، بنابراین من آنها را برای شروع انتخاب می کنم.
سوال مهمی که در اینجا مطرح می شود این است که طی پروسه هک کردن چقدر زمان لازم دارد؟ زمان انجام این کار به سه عامل مهم بستگی دارد: اول؛ به طول رمز عبور و ترکیبی بودن آن، دوم؛ سرعت کامپیوتر هکر و در آخر سرعت خط اینترنت هکر.
تا همین جا هم واضح است که اولین اقدام مهم شما برای حفظ امنیت تان، استفاده از رمز عبور مناسب و خودداری از انتخاب رمزهای عبور ضعیف است.
نگهداری رمزهای عبور طولانی و متعدد در ذهن، آزار دهنده و گاهی اوقات غیرممکن است، اما برای هر مشکل راه حلی وجود دارد. با این وجود اگر از الفبای انگلیسی استفاده می کنید، از اعداد به جای حروف هم قیافه شان استفاده کنید.
به عنوان مثال از عدد «صفر» به جای حرف «o»، از سه به جای E و از @ در کلماتی که a دارند، استفاده کنید. همچنین به صورت تصادفی از حروف بزرگ استفاده کنید.
از طرفی اسم مکانی که آن را دوست دارید یا یک روز تعطیل جذاب و شاید رستوران مورد علاقه تان می توانند رمز عبور خوبی باشند، البته به استفاده از بند اول و دوم در اینجا هم توجه داشته باشید. نکته دیگری که باید به آن توجه داشته باشید،
این است که همه اکانت های خود را در زمان انتخاب رمز عبور، مهم بدانید. برای مثال برخی از افراد با این توجیه که ای میل حساسی دریافت نمی کنند، نسبت به امنیت اکانت ای میل خود بی توجه هستند. غافل از اینکه هکر می تواند با در اختیار داشتن ای میل شما، حتی با بانک شما مکاتبه و درخواست دریافت رمز عبور جدید کند.
به همین سادگی آقای هکر محترم به مهم ترین اطلاعات شما دسترسی پیدا می کند. گاهی اوقات
افراد اطلاعات مهم را روی کامپیوتر خانگی شان، دور از دسترس سایرین در شرایطی که با یک router و یک Firewall محافظت می شوند، نگهداری می کنند. غافل از اینکه فراموش کرده اند رمز عبور پیش فرض سخت افزار خود را تغییر دهند.
بنابراین هکر به سادگی به شبکه خانگی شما متصل شده و اطلاعات را سرقت می کند. معمولا انسان ها تا زمانی که با نتیجه دردناک یک اشتباه روبه رو نشوند، نکات لازم را رعایت نمی کنند.
ولی آیا واقعا انتخاب یک رمز عبور درست و قدرتمند برای جلوگیری از اتفاقات دردناک و حفظ حریم خصوصی کار دشواری است.
گردآوری : وبلاگ تخصصی گروه کامپیوتر
آیا پس از چند سال کار با اینترنت و بودن در فضای وب فکر می کنید در ابتدایی ترین موضوع، یعنی سرچ گوگل حرفه ای هستید؟ توصیه می کنیم حتما این مقاله را بخوانید. در میان بزرگ ترین و معروف ترین موتور جستجو، گوگل، سهم زیادی در سرچ روزانه مردم دنیا دارد. تا جایی که "گوگل کردن" به فعل تبدیل شده و معادل سرچ کردن در اینترنت به حساب می آید. اما به راستی چقدر با ریزه کاری های سرچ کردن آشنایی داریم؟ مثلا خود شما چقدر طول می کشد تا با سرچ به محتوای مورد نظرتان برسید؟ اگر این زمان برای شما طولانی است با دانستن چند نکته کوچک می توانید سرچ خود را بهبود دهید و زودتر به محتوای مورد نظرتان برسید.
سرچ کردن محتوای مورد نیاز در موتورهای جستجو از ابتدایی ترین کارهایی است که هر کسی که سر و کارش به اینترنت افتاده باشد با آن آشنایی دارد.
HKEY_CLASSES_ROOTlnkfile
ولی در ویندوز 7 با حذف یا تغییر نام این گزینه، گزینه های Pin to Start Menu و Pin to Taskbar و همچنین کار با فایل های باز شده قبلی(Recently Opened Items) غیر فعال می شوند.
برای رفع این مشکل و همچنین حذف علامت شورتکات یا تغییر شکل آن از روش زیر استفاده می کنیم:
1- ویرایشگر رجیستری را باز کرده(از منو استارت گزینه Run را انتخاب می کنیم(Win+R) و Regedit را می نویسیم و OK می کنیم)
2- به مسیر HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorer رفته و کلید Shell Icons را ایجاد می کنیم.
3- در قسمت سمت راست، راست کلیک کرده و گزینه New>String value را انتخاب می کنیم. و نام آنرا 29 می گذاریم.
4- روی آن راست کلیک کرده و گزینه Modify را انتخاب کرده و عبارت زیر را در آن وارد می کنیم:
%systemroot%system32shell32.dll,50
5- یک بار Log off کرده و سپس دوباره Log on می کنیم.
با این کار فلش کنار شورتکاتها حذف می شود.
برای تغییر آیکون آن، به جای عدد 50 که در انتهای عبارت آمده است، عددی دلخواه می گذاریم. در صورتی که موجود باشد آیکون فلش تغییر می کند.
نکته: در صورتی که از روش اول نیز استفاده کرده اید آنرا به حالت اول برگردانید.
بحث «نصب ویندوز» را در هر کلاس و کارگاهی که مطرح میکنم، معمولاً این سؤال بعد از کلاس پرسیده میشود!
گفتم جستجویی کنم و یک مقاله جامع در مورد این موضوع پیدا کنم. روی CD رایت خواهم کرد و به انتشارات دانشگاه میدهم...
علاوه بر یک مقاله خوب، در کمال تعجب، یک شبیه ساز (Simulator) نصب ویندوز XP یافتم که یک غنیمت به حساب میآید! چون اشخاص نمیتوانند این کار را در منزل تمرین کنند که یاد بگیرند، اما با اجرای این شبیهساز میتوانند خیلی راحت مراحل را به صورت مجازی طی کنند و تمرین کنند.
برای مشاهده آموزش گام به گام و تصویری ویندوز XP به آدرس زیر بروید:
http://tutorials.aftab.cc/windows/installing_windows_xp_farsi
و برای دانلود شبیهساز نصب ویندوز XP به آدرس زیر رفته و روی لینک Click here to start Download کلیک کنید:

قابلیت های کلیدی نرم افزار USB Secure 1.6.6:
- رمزگذاری روی اطلاعات شخصی موجود در حافظه های قابل حمل
- درخواست رمز در صورت اتصال حافظه به درگاه USB
- استفاده آسان و بدون دردسر
- حجم کم نرم افزار
- سازگار با نسخه های مختلف ویندوز
- و ...
.: Weblog Themes By Pichak :.